Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Information om overgang til Hadsten Skole i 7. klasse

Hadsten skole er distriktsskole for Lilleåskolens og Bavnehøjskolens elever i udskolingen. 

De 3 skoler samarbejder om planlægningen af klassedannelsen hvert år. Skolernes ledelser drøfter flere gange i løbet af 6. klasse de muligheder, der foreligger ud fra vores kendskab til elevtal og eleverne i klasserne. Ligeledes mødes lærerne fra de 3 skoler flere gange for at samarbejde i løbet af 6. klasse, og der afvikles forskellige arrangementer for eleverne, så eleverne kan mødes, og vi får erfaringer med den samlede elevflok, inden vi beslutter, hvordan de nye klasser skal sammensættes. 

Forældrene indkaldes til møder to gange, mens eleverne stadig går i 6. klasse. 

I løbet af november, mens eleverne går i 6. klasse, sendes et brev til forældrene med mødedatoer.

Information om Hadsten Skole og overgangen til 7. klasse vil ske på et fælles forældremøde i marts kl. 17.00 - 18.30 i Hadsten Skoles festsal. Eleverne deltager ikke denne aften. 

Marts-maj: Aktivitetsdage - en dag på hver skole, hvor eleverne arbejder på tværs af klasser og skoler for at lære hinanden bedre at kende. 

De nye klasser og klassernes kommende lærere vil blive præsenteret for jer ved et møde i juni kl. 17.00 - 18.30 i Hadsten Skoles festsal. Her regner vi med, at eleverne deltager. 

Erfaringerne viser, at elever og forældre bliver tilfredse med de 3 skolers samarbejde omkring flytningen og dannelsen af de nye klasser. Det ønsker vi selvfølgelig fortsat skal være tilfældet, og vi står gerne til rådighed, hvis der er spørgsmål eller behov for en snak i den forbindelse.